Download Moderna Museet Stockholm Images

Download Moderna Museet Stockholm Images

Download Moderna Museet Stockholm Images. Museet har en av europas främsta saml. Art museum in stockholm with one of the foremost collections of modern and contemporary art:

Stockholm | a short break in the city - Hannah In The House
Stockholm | a short break in the city – Hannah In The House from www.hannahinthehouse.com

Moderna museet är ett museum för svensk, nordisk och internationell modern och samtida konst i stockholm och i malmö. I samlingarna finns nutida måleri, skulptur, fotografi och konstfilm från 1900 och framåt, och vad gäller fotografier även från omkring 1840. Moderna museet, stockholm, sweden, is a state museum for modern and contemporary art located on the island of skeppsholmen in central stockholm, opened in 1958.

Special exhibitions, such as those.

Photos, address, and phone number, opening hours, photos, and user reviews on yandex.maps. Moderna museet moderna museet har en av världens främsta samlingar med konst från ca 1900 till idag. The cheapest way to get from stockholm to moderna museet costs only 32 kr, and the quickest way takes just 3 mins. Moderna museet, stockholm, sweden, is a state museum for modern and contemporary art located on the island of skeppsholmen in central stockholm, opened in 1958.

Author: updaters.dev

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *