Best Sylvi Listhaug Maleri Bergen Pics

Best Sylvi Listhaug Maleri Bergen Pics

Best Sylvi Listhaug Maleri Bergen Pics. Natt til onsdag 04.04 har gatekunstverket signert afk av sylvi listhaug i bergen blitt malt over. Sylvi listhaug (born 25 december 1977) is a norwegian politician for the progress party who served as minister for the elderly and public health of norway under prime minister erna solberg from may to december 2019.

Listhaug-bildet - Stikk til studentene med Listhaug-bildet ...
Listhaug-bildet – Stikk til studentene med Listhaug-bildet … from 5.dbstatic.no

Desember 19772 i ålesund) er en norsk stortingspolitiker (frp) som fra 2018 er frps 1. Kombinasjonsbilde fra før og etter at kunsten ble malt over. Mannen som kjøpte det omstridte maleriet av sylvi listhaug (frp) på et kors, gir det til veldedighet.

Det var gatekunstneren afk som sto bak bildet som ble malt på et lerret som ble limt fast på en murvegg på hjørnet av fosswinckels gate i bergen natt til andre påskedag.

Planen er at det skal bringe penger til kreftsaken. Natt til onsdag 04.04 har gatekunstverket signert afk av sylvi listhaug i bergen blitt malt over. Pressen er velkommen til å delta. Politiet i bergen måtte avslutte fester.

Author: updaters.dev

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *