View Lyngdal Kirke Pics

View Lyngdal Kirke Pics

View Lyngdal Kirke Pics. Lyngdal kirke er en korskirke fra 1701 i lyngdal i flesberg kommune i viken. Kirken er underlagt kongsberg prosti.

View Lyngdal Kirke Pics
Fremfører nyskrevne salmer from polaris.vgc.no

The church is part of the lyngdal parish in the lister deanery in the diocese of agder og telemark. Tourist attractions & sightseeing, practical information. Lyngdal kyrkje vart bygd i 1848 etter teikningar av gabriel kielland basert på typeteikningar av h.d.f.

Lyngdal kirke, adresse — 1080, kirkeveien, 4580 lyngdal, norge, telefon 479 73 001.

Kirken er yngre end de fleste kirker i landet, og det kan naturligvis ses på kirkens arkitektur og det moderne kirkerum. Bygden har antagelig hatt egen kirke i middelalderen, idet et øde kapell på kampestad omtales 1595. Lyngdal sokn sin årsrapport for 2019 er nå tilgjengelig. Lyngdal kirke) is a parish church in lyngdal municipality in agder county, norway.

Author: updaters.dev

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *