View Nordre Land Idrettslag Pictures

View Nordre Land Idrettslag Pictures

View Nordre Land Idrettslag Pictures. I henhold til pressemelding fra kommunedirektøren og kommuneoverlegen i nordre land den 11.mars 2020, har nordre land idrettslag satt i gang følgende tiltak for å forebygge smitte av koronaviruset: 662 likes · 6 talking about this.

Nordre Land Idrettslag
Nordre Land Idrettslag from nlinett.no

Nordre eidsvoll idrettslag aadress on minnesund tulipanvegen 31 v/trond julsrud, postiindeks 2092 no. The administrative centre of the municipality is the village of dokka. Nordre land idrettslag er et idrettslag i nordre land kommune som driver med blant annet fotball.

We are a sports team that embraces many sports in nordre trysil.

Nordre land is a municipality in innlandet (formerly oppland) county, norway. Nordre trysil idrettslag (n.t.i) was founded in 1918. +47 61 11 31 10 country: Nordre land idrettslag (stiftet i 1912) er et idrettslag i nordre land kommune som driver med blant annet fotball.

Author: updaters.dev

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *