View Sylvi Listhaug Facebook Innlegg Pictures

View Sylvi Listhaug Facebook Innlegg Pictures

View Sylvi Listhaug Facebook Innlegg Pictures. Sylvi listhaug (born 25 december 1977) is a norwegian politician for the progress party who served as minister for the elderly and public health of norway under prime minister erna solberg from may to december 2019. Facebook is showing information to help you better understand the purpose of a page.

View Sylvi Listhaug Facebook Innlegg Pictures
Sylvi Listhaug måtte betale tilbake lønn | DN from images.dn.no

Gorm kallestad / ntb scanpix. Sylvi listhaug (frp) anklages for løgn, propaganda og forsøpling av debatten av hele fem aviser etter et innlegg på facebook. Sylvi listhaug sier hun ikke kan tillate at hennes avgang åpner for at frp mister makt og trekker seg som justisminister.

Men jeg kan ikke tillate at min avgang åpner for at frp mister makt og gjennomslag, skriver listhaug i et innlegg som også blir postet på.

Denne teksten la justisminister sylvi listhaug (frp) ut på facebook fredag, sammen med et bilde av det som skal illustrere terrorister tidligere tirsdag ble det kjent at den nasjonale støttegruppen etter 22. Det har vært mye bråk rundt et innlegg på facebook. Tweets er skrevet med glimt i øyet. Onsdag ettermiddag slettet justisministeren det omdiskuterte bildet hun delte på facebook på grunn av manglende opphavsrett.

Author: updaters.dev

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *